Honejzár - zárbetét, kilincs, lakat, vasalat

Ön eddig 0 termékre
kap árajánlatot.

Cégismertető

Megbízhatóság és szaktudás – olyan értékek, amelyek a Honej Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenységében 1992 óta mindig kiemelt helyen szerepelnek.

Vállalkozásunk fő tevékenysége zárak, zárbetétek, vasalatok és további biztonságtechnikai termékek kereskedelme. Kínálatunkban olyan megbízható termékek szereplenek, mint például a Roto Elzett, Euro Elzett, Kaba Elzett, Geze, Dorma, Mauer.

Választékunkból szeretnénk kiemelni az osztrák Lienbacher rozsdamentes és réz kilincseket, amelyek bármilyen stílusú lakásban és irodában a megbízható minőséget és az igényességet képviselik.

Cégünk saját profilú védett GeGe ANS 2 és Nova zárbetétekből azonos zárlatú, főkulcsos és vezérkulcsos zárrendszerek kialakításával is foglalkozik. A zárbetéthez biztonsági kártyát adunk, amely védelmet nyújt arra, hogy csak a kulcs és a kártya tulajdonosa tudjon kulcsot másoltatni. A kulcsmásolás a biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után történik. A főkulcsos zárrendszerek családi házaknál, irodaházaknál, közületi intézményeknél ideális megoldás arra, hogy mindenki a jogosultságának megfelelő helységbe juthasson be a kulcsával.


Partnereink

Roto Elzett Vaskereskedelmi Kft.
Euro-Elzett Kft.
Kaba Biztonságtechnikai Zrt.
Geze GmbH
Dorma Magyarország Kft.
Primalocks Kft.
 MaestroLartech-Maestro Kft.
M. Lienbacher GmbH

 

 

A weboldalunk sütiket használ. További információk