Honejzár - zárbetét, kilincs, lakat, vasalat

Ön eddig 0 termékre
kap árajánlatot.

Stílusválasztó

klassszikus

Klasszikus

A klasszikus otthonok megnyugtató milliőjének elmaradhatatlan kiegészítői az elegáns réz- illetve a kedvező árú zamak alapanyagú kilincsek. Legtöbb modellünk wc záras kivitelben is megvásárolható. Amennyiben Ön ezt a stílust kedveli, érdemes a rozsdamentes termékek között is böngésznie!

design

Design

A formatervezés rajongóinak ajánljuk a neve olasz belsőépítész Fabrizio Bianchetti által tervezett modelleket. A meglepő formájú Leonardo és Cartesio Q ajtókilincseket az alumínium alapanyagú, szatén króm bevonatú termékek között keresse!

modern

Modern

A modern otthonok letisztult formavilágát rozsdamentes modelljeink képviselik. Az inox kilincsgarnitúrák legtöbbjét praktikus, wc záras változatban is megvásárolhatja, sőt az aljtókilincshez tökéletesen illeszkedő ablakkilincset is választhet, akár zárható kivitelben is. Várjuk Önt a rozsdamentes termékek oldalán!

antik

Antik

Amennyiben Ön antik bútorok között érzi jól magát, akkor is van megoldásunk. Az impozáns belmagasságú lakások, hatalmas ajtószárnyain bontakozik ki igazán rézkilincseink szépsége, amelyek matt ls fényes rézfelülettel, vagy akár PVD beonattal is megvásárolhatóak. A különleges PVD rétegnek köszönhetően a sárgaréz fénye éveken keresztül megmarad. Tekintse meg rézkilincseink lenyűgöző választékát!

rusztikus

Rusztikus

Az Ön otthonában a természetes fa szépsége, a terméskő textúrája vagy a kovácsoltvas látványa a meghatározó? Önre gondoltunk, amikor összeálltottuk rusztikus kollekciónkat, melynek modelljei hétvégi házak ajtajain, boros pincék bejáratain és kertkapukon egyaránt jól mutatnak. Jó böngészést kívánunk a kovácsoltvas kilincseink között!

 

A weboldalunk sütiket használ. További információk